Uitvaart

Uitvaart

Als er een dierbare overleden is, kan muziek troost geven, herinneringen naar boven brengen en het afscheid extra impact geven.

Solo, duo of trio zang
Standaard wordt de live zang verzorgd door zangeres Saskia. Indien samenzang gewenst is
kan er gekozen worden voor extra zang door zangeres Suzanne en/of zanger Cas.

Uw wensen
Omdat er vaak een dringende deadline is, is het niet altijd mogelijk om onbekende nummers in te studeren. Wel doen we daar ons best voor. Natuurlijk kunt u ons ook altijd raadplegen voor andere geschikte liedjes die reeds bij ons bekend zijn.
Om direct een beeld te krijgen van hoe een lied kan klinken, kunnen we een fragment opnemen en deze onbewerkt via whatsapp sturen. Op die manier is het mogelijk om snel een keuze te maken.

Persoonlijke afspraak
Als u exact wilt weten wat u te wachten staat tijdens de uitvaart, bent u welkom om langs te komen in onze studio om uw wensen te bespreken en uw verzoeknummers te beluisteren. Dit is uiteraard afhankelijk van het tijdsbestek. Bel direct voor een afspraak 06 – 53956995.

Meest aangevraagde liedjes
1. Ave Maria – Bach
2. I will always love you – Whitney Houston
3. Mag ik dan bij jou – Claudia de Breij
4. Dat ik je mis – Maaike Ouboter
5. Breng me naar het water – Marco Borsato

Crematorium / kerk
In het crematorium worden meestal 3-5 liedjes gespeeld; bij binnenkomst, tijdens de dienst en bij het vertrek. In de kerk is er gewoonlijk plaats voor 7 liedjes; bij binnenkomst, na het welkomstwoord, tijdens de collecte, tijdens de communie, overige momenten, bij het vertrek. Indien de voorganger meer tijd vrij laat, kunnen er meer liedjes gepland worden.
In alle gevallen is het maximale aantal 10 liedjes per optreden.
Uiteraard adviseren we graag bij de indeling van de liedjes.

Prijzen uitvaart (incl btw)
Solo optreden 300 euro
Duo optreden 375 euro
Trio optreden 450 euro